dijous, 10 de gener del 2013

El manifest de suport al projecte del Casal Popular de Joves de Lleida ja rep l'adhesió de 55 entitats

Cerca denunciar el desallotjament, fer visible que el projecte del Casal és de tots i que és una necessitat urgent, ara que l'assemblea està negociant l'ubicació del nou Casal amb la Paeria.

316 persones també s'hi han adherit a títol individual i les adhesions continuen obertes fins dijous 17.

El manifest que l'assemblea del Casal de Joves de Lleida estem impulsant per recollir suports al projecte ja arriba a les 55 adhesions d'entitats. Aquest manifest, encara obert a noves adhesions, neix amb dos objectius:

1. Denunciar el desallotjament, que la Paeria va precipitar (just ara fa un mes), de l'espai que durant 10 mesos va acollir el projecte del Casal i de nombroses entitats culturals, socials i polítiques.

2. Fer visible i evident (a la Paeria i a tothom) que el projecte del Casal és obert i de tots i que generar un espai de trobada, autogestionat, del jovent i les entitats de la ciutat és una necessitat (històricament reclamada pels col·lectius juvenils) que no pot esperar un dia més.

Entre les 55 adhesions col·lectives (majoritàriament de Ponent) hi ha grups joves de música (Deperllà, Staklar, Orígens, The Folkies, Parking #95, etc), associacions de joves i plataformes d'entitats juvenils (Arran, Coordinadora Jove de la Creu Alta, etc.), set Casals i Ateneus, entitats culturals (Bastons del Pla de l'Aigua, Bastoners de la UdL, etc), partits i candidatures polítiques (ICV, CUP, Des de Baix), agrupaments escolta, sindicats (CGT de Catalunya, CGT de Ponent), la comissió sindical de l'Institut Ciutat de Balaguer, organitzacions polítiques (Revolta Global, Endavant, En Lluita, Lluita Internacionalista, etc.), el Setmanari Directa, col·lectius d'estudiants, IPCENA, entre altres. També s'hi han adherit, a dia d'avui 325 persones.

Les adhesions col·lectives i individuals continuen obertes a través del bloc elcasalesdeljovent.blogspot.com una setmana més i dijous 17 farem públic el llistat definitiu i detallarem en quin moment es troba el projecte del Casal i les negociacions per trobar un espai on ubicar-lo.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada